Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft: 'Waarom doet Van de Looi niet normaal? Waarom grijpt De Boer niet in?'

Laatste update:

Zowel Ronald Koeman als Frank de Boer nam Ihattaren al eens op in de voorselectie van 'het grote' Oranje, maar tot een debuut kwam het nog niet. "Nu ineens is Ihattaren niet goed genoeg om met Jong Oranje mee te gaan om drie EK-duels te spelen", merkt Kieft tot zijn verbazing op. "De bondscoaches De Boer en Erwin van de Looi lieten zelfs niets van zich horen. Zo ga je niet met iemand om." De 43-voudig international van Oranje vreest voor een 'Hakim Ziyech-scenario' en weet dat de Marokkaanse voetbalbond op het vinkentouw zit om Ihattaren alsnog te overtuigen van een interlandcarrière bij het Noord-Afrikaanse land.

"Waarom doet Van de Looi niet normaal? Waarom grijpt De Boer niet in? Hij is hoofdverantwoordelijk voor de selecties van Oranje en Jong Oranje en had Van de Looi moeten opdragen Ihattaren te selecteren", vindt Kieft. Hij vindt dat 'de beste spelers' altijd geselecteerd moeten worden, ook als ze even geen basisplaats hebben bij hun club. "Zo'n selectie kan die jongen juist de boost geven die hij nodig heeft. Jong Oranje is daarvoor het ideale podium. Nu voelt hij geen enkel vertrouwen van deze bondscoaches."

Kieft, die maandag bij Veronica Inside ook al zijn afkeuring uitsprak over het ontbreken van Ihattaren, snapt weinig van de verklaring van Van de Looi dat Jong Oranje een korte aanloopperiode heeft naar de groepswedstrijden tegen Roemenië (24 maart), Duitsland (27 maart) en Hongarije (30 maart) en dat de PSV'er nog nooit meedeed bij de beloftenploeg. "Neem hem desnoods mee voor de bank, geef hem het gevoel dat hij erbij hoort, maak hem gek, geef hem speelminuten als de stand het toelaat of zet hem op scherp voor het geval je tegen Duitsland iets moet forceren. Er is totaal geen inlevingsvermogen bij Van de Looi en De Boer."

Had Erwin van de Looi Mohamed Ihattaren moeten oproepen?

Meer nieuws

FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
18
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
2
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
22
Fortuna Düsseldorf van Vermeij en De Wijs nadert Bundesliga na zege op Bochum
6
Farioli bevestigt in eerste interview opmerkelijke uitspraak Derrick Luckassen
15
Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties