Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft ziet het totaal niet in peperdure aankoop Ajax: 'Nog geen 3 miljoen waard'

Laatste update:

Ondanks de overwinning wist Ajax niet te overtuigen tegen Kowet. "Er is niks veranderd, hè", steekt ex-prof Andy van der Meijde van wal in het praatprogramma. "Ook nu Maurice Steijn weg is. Misschien is er iets meer werklust. Maar als je kijkt naar het middenveld en de verdediging, die zover uit elkaar staan..."

"Dan heb je die (Benjamic, red.) Tahirovic, die niet weet wanneer die moet instappen", vervolgt Van der Meijde zijn betoog. "Dat snapt hij niet. Dan wordt de tegenstander heel gevaarlijk."

"Maar dat heeft toch gewoon te maken met kwaliteit", haakt Kieft in op zijn collega. "Ze geven zo hoog van die Sutalo op, maar..." Presentator Wilfred Genee onderbreekt de analist en benadrukt maar eens wat Ajax voor de verdediger heeft betaald. "23 miljoen... Nou, ik zou er nog geen drie miljoen voor geven", reageert Kieft.

Diant Ramaj
Dick Advocaat, eveneens te gast bij het programma, zag één duidelijk lichtpuntje bij Ajax. "Die keeper, die speelde geweldig", zegt de kersvers bondscoach van Curaçao, doelend op doelman Diant Ramaj. De afgelopen zomer aangetrokken sluitpost blonk in Deventer uit met de nodige reddingen.

"Hij doet me een beetje denken aan die keeper van Barcelona, Ter Stegen", vergelijkt Kieft de Duitse keepers. De analist ziet gelijkenissen in de techniek van de twee doelmannen.

Genee vraagt zich af of Ramaj gezien zijn prestaties de beste aankoop van de ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat is. "Hij moet het nog over meerdere wedstrijden laten zien natuurlijk", stelt Advocaat.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
22
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties