Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieskeurige Chadli wil wederom wachten en heeft optie minder

Laatste update:

FC Twente is bereid mee te werken aan een vertrek van Chadli, maar wel tegen de voorwaarden die de club zelf stelt. Swansea City bood zeven miljoen euro voor de Belgisch international. FC Twente verlangt ongeveer vijf miljoen euro meer. Chadli heeft de Welshe club bovendien laten weten dat hij nog wil wachten met het nemen van een beslissing. Dat is voor de nummer negen van de afgelopen seizoen voldoende reden om Chadli uit het schaduwteam van the Swans te halen.

"De speler wil wachten, daarom hebben wij de interesse verlegd naar anderen", zo citeert De Telegraaf. FC Twente heeft tegenover TC Tubantia ontkent dat de club een bod van Swansea City heeft afgewezen, zoals in Engeland werd beweerd. Chadli wil wachten op een grotere club en hoopt op een mooie werkgever in Engeland, Duitsland, Spanje of Italië.

Speelt Nacer Chadli komend seizoen in Rusland of Oekraïne?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties