Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kiezelharde vrije trap helpt De Graafschap aan remise in Almere

Laatste update:

De Graafschap zal niet ontevreden zijn met de remise, want het heeft zijn gewenste uitdoelpunt te pakken. Almere City begon goed aan het duel en Vincent Janssen kreeg al in de eerste minuut een grote kans om de score te openen. Zijn schot ging echter een metertje over en aan de andere kant van het veld werd een kopbal van Tim Janssen goed gepakt door Agil Etemadi.

Het eerste kwartier ging op en neer en De Graafschap kwam vervolgens op voorsprong, door een heerlijke vrije trap van Kamil Tarfi. Etemadi had het schot van grote afstand misschien moeten hebben, maar de knal van De Graafschap-middenvelder was prachtig. Het restant van de eerste helft leverde niet veel spectaculaire momenten meer op, maar de rust deed Almere City goed: de gastheren gingen vol goede moed op jacht naar de gelijkmaker.

Die viel al snel in de tweede helft: de defensie van De Graafschap dacht aan buitenspel voor Janssen, maar de vlag bleef omlaag en de spits van Almere City maakte de 1-1. De gastheren gingen hierna op jacht naar meer en de grootste kans op de winnende treffer kwam op naam van Ricardo Kip, die de bal in een leeg doel kon werken, omdat Hidde Jurjus helemaal mis zat bij een voorzet vanaf links. Kip raakte de bal echter niet goed en De Graafschap hield ook hierna nog stand; de bezoekers hadden in het laatste deel van de wedstrijd nog het meeste balbezit, maar de winnende goal zat er niet in.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties