Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kijkje in de kleedkamer: Feyenoord publiceert unieke beelden van speech Slot

Laatste update:

Slot houdt zijn besprekingen bij Feyenoord dit seizoen in het Engels, vanwege de vele nationaliteiten in de selectie. "We zijn voortreffelijk als het gaat om inzet. We hebben de nul gehouden. Vandaag hebben jullie laten zien dat wanneer je hard werkt en de clean sheet houdt, iedereen een doelpunt kan maken. Gelukkig deed Santi (Santiago Giménez, red.) dat vandaag, waardoor hij nu bij de dopingcontrole is", zegt Slot grappend, om vervolgens door te gaan met zijn lofzang. "Maar wat een fantastische prestatie."

Meer: Arne Slot verrast door specifieke uitspraak van Santiago Gimenez in podcast | Kick-off noemt trainer die wel een optie is voor Feyenoord, maar niet voor Ajax

Slot benadrukt de prestatie aansluitend met een feitje. "We zitten bij de laatste zestien van de Europa League. In 2014 zat Feyenoord voor het laatst bij de laatste 32 op dit niveau. Een groot, groot compliment voor dit team. We zijn vier maanden geleden bij elkaar gekomen en werden vernietigd (in Rome, 4-2, red.), maar jullie zijn opgestaan, doen het goed in de competitie en behoren tot de laatste zestien clubs in de Europa League. Nogmaals een groot compliment. Normaal gesproken zeg ik: we spelen op zondag weer. Maar voor nu: geniet van wat we vandaag bereikt hebben. Dat verdienen jullie", aldus de trainer, die kan rekenen op een luid applaus.

Feyenoord deelt sinds het vertrek van Dick Advocaat zelden meer beelden van toespraken uit de kleedkamer. Disney gaf in zijn laatste seizoen als trainer een kijkje in de keuken bij de Rotterdamse club in de serie 'Dat Ene Woord - Feyenoord'. De 75-jarige Hagenees ontving daarna veel kritiek van supporters en de media over zijn omgang met spelers. Cor Pot onthulde bij FC Rijnmond dat Slot aan hem en Advocaat heeft gevraagd of ze eens willen meekijken bij de trainingen van het huidige Feyenoord. Wegens omstandigheden is dat bezoek er nog niet van gekomen, maar Pot en Advocaat zouden er wel voor open staan.

Europa League
Feyenoord
1 - 0
Lazio

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
4
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
9
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
6
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties