Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kind van de club eist nog deze week een gesprek met Barcelona'

Laatste update:

De Spaanse journalist Adrià Albets weet woensdag te melden dat Roberto en zijn management balen over het uitblijven van een nieuw contract. De onderhandelingen nemen volgens de rechtsbenige vleugelverdediger teveel tijd in beslag en volgens Albets eisen Roberto en zijn zaakwaarnemer nog deze week een gesprek met de leiding van Barcelona. De flankspeler zou voor twee jaar kunnen bijtekenen, maar een definitief akkoord laat dus al enige tijd op zich wachten.

Roberto is ondanks de onvrede niet van plan om Barcelona zomaar te verlaten. Diverse Spaanse media melden zelfs dat de rechtsback bereid is om salarisverlaging te accepteren, om zo zijn verblijf in Catalonië een vervolg te kunnen geven. Roberto kwam in 2006 in de jeugdopleiding van Barcelona terecht en maakte vier jaar later zijn debuut in de hoofdmacht. Bijna twaalf jaar later staat de teller op 316 wedstrijden in alle competities. In de voorbije jaren veroverde de verdediger onder meer zes keer de Spaanse titel, zesmaal de Copa del Rey en twee keer de Champions League. Daarnaast staan er elf interlands namens Spanje achter zijn naam.

Xavi kan overigens al enige tijd niet beschikken over Roberto. De rechtsback werd in december geopereerd aan zijn rechterdijbeen en moet daarom nog enige tijd revalideren. Barcelona deed destijds geen mededelingen over de herstelperiode, maar in Spanje leeft de verwachting dat Roberto in april weer kan aansluiten bij de selectie van Xavi. Kort na de operatie van Roberto keerde Dani Alves terug bij Barcelona, terwijl ook Sergiño Dest uit de voeten kan op de rechtsbackpositie.

Zie jij Sergi Roberto volgend seizoen nog bij Barcelona spelen?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
20

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties