Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kind van de club Torres krijgt droomafscheid bij Atlético Madrid

Laatste update:

Het duel in het Wanda Metropolitano stond volledig in het teken van het afscheid van Torres als speler van Atlético. De Spanjaard vertrekt na dit seizoen bij zijn jeugdliefde en kreeg vooraf als eerbetoon de aanvoerdersband om zijn arm geschoven van Simeone. Het werd voor Torres uiteindelijk een zeer bijzondere avond, want de spits wist ook nog eens te scoren in zijn laatste wedstrijd voor los Colchoneros

Torres ging op slag van rust samen met Ángel Correa af op het doel van Eibar en kreeg de bal vervolgens op een presenteerblaadje van zijn teamgenoot. Hij kon van dichtbij eenvoudig binnentikken en tekende daarmee zijn 128e doelpunt in 403 wedstrijden voor Atlético aan. Het doelpunt van Torres kwam ook nog eens precies op tijd, want het stugge Eibar had na 35 minuten voetballen brutaal de leiding genomen. Kike García scoorde nadat de bal door Joan Jordán in de doelmond van Atlético was gebracht.

Na een uur spelen sloeg Torres voor een tweede keer toe. Ditmaal werd El Niño de diepte ingestuurd door Diego Costa, waarna hij doelman Marko Dmitrovic omspeelde en het leder in een leeg doel kon schuiven: 2-1. Dat was voor Torres echter niet voldoende om uit te groeien tot matchwinner, want vlak nadat ploeggenoot Lucas Hernández zijn tweede gele kaart van de avond had ontvangen, bepaalde Rubén Peña de eindstand met een heerlijke afstandsknal.

-

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties