Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kindertransfer' in Duitsland zet verhouding tussen clubs op scherp

Laatste update:

"We hebben er geen bezwaar tegen dat een speler naar een andere club gaat, maar het gaat hierbij om een dertienjarige jongen die in een belangrijke fase van zijn ontwikkeling zit, die nu uit zijn vertrouwde sociale omgeving wordt gerukt, om bij Wolfsburg zogenaamd beter te leren voetballen", zegt hoofd jeugdopleiding Joachim Philipkowski van St. Pauli in gesprek met BILD. Twee jaar geleden kwam de verhouding tussen Wolfsburg en Die Freibeuter der Liga ook al op scherp te staan.

Toen maakte de dertienjarige Alexander Laukart de overstap naar het voetbalinternaat van Wolfsburg, maar hij miste zijn ouders zo erg, dat hij na een half jaar weer terugkeerde. Toen Chelsea vorig jaar bij de familie Laukart aanklopte om de middenvelder over te nemen, besloot het talent om bij St. Pauli te blijven. Die club vreest dat ook Djalo niet gelukkig zal worden bij die Wölfe. Wolfsburg wil van een omstreden Kindertransfer overigens niets weten: "Zelfs de ouders van Djalo zijn gelukkig voor hun zoon", reageert directeur Klaus Allofs.

Meer nieuws

Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
0
John van 't Schip: 'Het is duidelijk wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax'
2
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
24
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
12
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties