Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mats Wieffer vliegt naar Engeland om transfer naar Brighton & Hove Albion af te ronden

Laatste update:

Feyenoord en Brighton hebben volgens Romano een akkoord bereikt over een transfersom van dertig miljoen euro. Dat bedrag kan door diverse bonussen verder oplopen. Wieffer gaat er nu alles aan doen om de miljoenentransfer snel af te ronden.

Meer: Mats Wieffer komt met eerste reactie na recordtransfer van Feyenoord naar Brighton & Hove Albion

De Telegraaf komt daarnaast met een opvallend detail. Ook Arne Slot is met zijn Liverpool in de markt voor de 24-jarige middenvelder. Volgens journalist Marcel van der Kraan komt de interesse van the Reds echter te laat. Brighton en Feyenoord hebben reeds een principeakkoord gesloten over de controleur.

De verwachting is dat Feyenoord meer dan het vaste bedrag van 30 miljoen euro gaat overhouden aan Wieffer. "Die bonussen, goed voor meerdere miljoenen, zullen makkelijk te halen zijn als de speler het sportief aardig gaat doen bij de Engelse club aan de kust net onder Londen."

Volgens Van der Kraan ligt de bal nu bij de Tukker. "Wieffer is zelf inmiddels druk in gesprek met de leiding van Brighton, al heeft hij nog geen schriftelijk akkoord." Feyenoord-directeur Dennis te Kloese zou momenteel in Engeland zijn om de transfer van Wieffer af te ronden.

Wieffer ligt in De Kuip nog tot medio 2027 vast, maar Brighton gaat zijn contract dus afkopen. Daarbij gaat de international het transferrecord van oud-teamgenoot en vriend Orkun Kökçü (voor 25 miljoen euro naar Benfica) dus verbreken. Feyenoord nam Wieffer in de zomer van 2022 voor slechts 750.000 euro over van stadgenoot Excelsior. Straks vertrekt hij voor een clubrecord uit De Kuip.

Wieffer moest in zijn eerste half jaar na zijn transfer naar Feyenoord behoorlijk wennen aan het niveau, maar speelde zich halverwege het seizoen 2022/23 definitief in de basiself van Arne Slot. Met de Rotterdammers wist Wieffer in mei 2023 voor het eerst in zijn carrière beslag te leggen op een landstitel. Een jaar later won hij de TOTO KNVB Beker.

Namens Feyenoord staat de teller inmiddels op 79 officiële optredens, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 11 assists. In het afgelopen seizoen was Wieffer misschien wel dé absolute sterkhouder in een uitstekend presterend Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
107
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Colombia treft Uruguay
10
Brazilië uitgeschakeld op Copa América na dramatische pot tegen Uruguay
6
James Rodríguez de recordboeken in met twee assists en een goal voor Colombia
12
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
23
Van Hooijdonk noemt verrassende naam: 'Hij maakte het verschil bij Oranje'
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties