Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kjell Scherpen beleeft 'dramatische avond': 'Te vroeg om mezelf af te kraken'

Laatste update:

Vitesse beleefde opnieuw een rampavond en keek bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan door doelpunten van Amin Sarr en Sydney van Hooijdonk. Laatstgenoemde deed daar in de tweede helft een schepje bovenop met twee treffers en completeerde daarmee zijn hattrick. "Je stelt je een hele andere middag voor. Je gaat er met 0-4 af, dat is dramatisch. Dat had je niet kunnen bedenken van tevoren. Het is misschien wat vroeg om mezelf af te kraken, maar als je die eerste bal na vijf minuten pakt, geeft dat de ploeg ook een boost. Dat is misschien wel wat de ploeg nodig had. Daarin kun je misschien naar jezelf kijken. Ik baal dat ik ze dat niet heb kunnen geven."

Scherpen zag er niet bij alle treffers even lekker uit. In de blessuretijd van de eerste helft leek hij te twijfelen bij een diepe bal op Sarr, die de doelman uiteindelijk omspeelde en voor een leeg doel kon afronden. "Ik bleef binnen de zestien om eventueel met mijn handen te kunnen reageren", analyseert Scherpen zijn actie. "Je zou kunnen zeggen dat je moet doorlopen in de hoop dat je hem eerder raakt dan de spits, maar hij stuitert meer omhoog dan door. Voor hetzelfde geld schop ik hem omver en moet ik er met rood vanaf. Ik hoopte met mijn handen nog iets uit te kunnen richten binnen het strafschopgebied."

De basisplaatsplaats van Scherpen betekent dat Jeroen Houwen en Markus Schubert voorlopig kunnen fluiten naar hun plek. Beide doelmannen kregen afgelopen seizoen afwisselend het vertrouwen van trainer Thomas Letsch, maar betaalden dat niet terug. De Arnhemmers besloten daarop Scherpen terug te halen naar Nederland. "Ik wil gewoon weer spelen. Wekelijks, op het hoogste niveau. Dat wil ik samen met Vitesse doen. We hebben nu een valse start gehad, maar ik heb nog steeds alle vertrouwen in de ploeg. We moeten de koppen bij elkaar steken en er alles aan doen om volgende week voor eigen publiek de drie punten te pakken tegen RKC."

Eredivisie
Vitesse
0 - 4
sc Heerenveen

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
0
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
2
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
24
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties