Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze

Laatste update:

Voor Antony is het een uiterst moeizaam seizoen. De buitenspeler, die in 2022 voor 100 miljoen euro werd overgenomen van Ajax, stond tot het thuisduel met Burnley op slechts een assist. Een doelpunt wist Antony nog niet te maken in de Premier League. Zijn laatste competitietreffer was alweer een jaar geleden.

Meer: Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

Daar kwam verandering in tijdens de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Burnley. Antony profiteerde optimaal van geschutter in de verdediging van Burnley en schoof de bal al vallend in de rechterbenedenhoek langs de kansloze doelman Arijanet Muric: 1-0.

De Braziliaanse aanvaller vierde zijn eerste Premier League-goal van dit seizoen uitbundig: hij deed de bal onder zijn shirt, waarmee hij leek aan te geven vader te zullen worden, en wees naar een Sonic the Hedgehog-poppetje dat hij vanaf de zijkant kreeg toegeworpen. Het lijkt erop dat het figuurtje uit de gamereeks van Sega al klaarlag voor Antony.

Onana


Manchester United koesterde de laat verkregen voorsprong en Antony leek de matchwinner te worden op Old Trafford. Drie minuten voor het einde sloeg het noodlot toe voor de kwakkelende ploeg van manager Erik ten Hag. André Onana deelde bij een luchtduel een beuk uit in het gezicht van Datro Fofana en de bal kwam na een VAR-check op de stip te liggen.

Zeki Amdouni liet Onana vervolgens kansloos vanaf elf meter, tot grote vreugde van de meegereisde Burnley-aanhang in de hoek van Old Trafford. Antony leek in blessuretijd opnieuw een hoofdrol te vertolken toen zijn voorzet in de zestien tegen de hand van een Burnley-verdediger aankwam. De bal kwam echter niet op de stip te liggen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
14
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
77
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
59
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties