Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Rodrigo Bentancur door het stof na 'misplaatste grap' over teamgenoot Heung-min Son: 'Lijken toch allemaal op elkaar'

Laatste update:

Een Uruguayaanse journalist vroeg Bentancur of het niet mogelijk was om een shirt van een Spurs-speler voor hem te regelen. Daarop reageerde Bentancur niet op een al te verstandige manier.

"Die van Sonny", was de reactie van de middenvelder. "Het zou ook een shirt van zijn neef kunnen zijn, want die lijken toch allemaal op elkaar."

Veel mensen konden de opmerking van Bentancur niet waarderen en uitten hun onvrede op sociale media. De 26-jarige middenvelder bood vervolgens online zijn excuses aan voor de opmerking.

"Sonny, broer! Ik bied je mijn excuses aan voor wat er is gebeurd, het was gewoon een hele slechte grap. Je weet dat ik van je hou en ik zou je nooit respectloos behandelen of jou of iemand anders pijn doen!", zo luidt de boodschap.

Momenteel bereidt Bentancur zich met de nationale ploeg van Uruguay voor op de Copa América, die volgende week van start gaat in de Verenigde Staten. Son speelde met Zuid-Korea twee kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Farioli wil van oude bekende van OGC Nice eerste aanwinst Ajax maken
55
In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit
9
Indrukwekkend: speler spreekt vloeiend Nederlands na Frankrijk - Oostenrijk
24
Valentijn Driessen geniet van 'pure klasse' op training van Nederlands elftal
41
Johan Derksen: 'Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap'
32
Rabiot onthult wat Mbappé in de kleedkamer zei over duel met Oranje
49

Meer sportnieuws

Reacties