Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kökçü was bang voor komst Arne Slot: 'Ik dacht: het zal toch niet...'

Laatste update:

Slot kwam in 2021 binnen bij Feyenoord, toen Kökçü al even basisspeler was in Rotterdam-Zuid. De komst van de Bergentheimer zette zijn wereld op zijn kop. "Hij liet me altijd in mijn kracht spelen en dat zag hij nog eerder dan ik. Ik durf nu al te zeggen dat hij voor mij de beste trainer ooit is", aldus Kökçü in De Telegraaf.

De geboren Haarlemmer werd een jaar na Slots komst al aanvoerder gemaakt. Iets wat Kökçü vooraf niet gedacht had. "Toen ik met Feyenoord nog tegen hem speelde en ik hoorde dat hij onze coach zou worden, dacht ik nog: het zal toch niet... Ik wist hoe hij AZ liet spelen en vond mezelf als jonge speler nog niet geschikt voor de speelstijl die hij hanteerde."

Tegen beter weten bleek het juist een schot in de roos. Onder aanvoer van Kökçü werd Feyenoord voor het eerst sinds 2017 weer eens landskampioen. Kökçü speelde met 12 goals en 5 assists in 46 wedstrijden een sleutelrol, en verdiende een miljoenentransfer naar Benfica. O Glorioso maakte de Turks international zelfs de duurste uitgaande speler ooit voor Feyenoord.

Waarvoor Kökçü Slot nog altijd dankt. "Hij ging aan de slag met alle laatste punten van mijn spel. Qua voetbal kon ik altijd mee, maar er was nog een laatste stuk van mijn ontwikkeling. Daarom heb ik heel veel aan hem te danken."

In Portugal gaat het Kökçü minder voor de wind. De 23-jarige middenvelder kende nogal wat aanpassingsproblemen en wordt, zo zegt hij, 'verkeerd gebruikt' door trainer Roger Schmidt. Kökçü speelt bij Benfica vooral als defensieve middenvelder. Volgens journalist Marcel van der Kraan zou hij een transfer niet uitsluiten, mocht zijn rol onveranderd blijven.

Vooralsnog kwam Kökçü tot 34 officiële optredens voor Benfica. Daarin was hij goed voor drie goals en tien assists. Kökçü was donderdag nog invaller tijdens de Europa League-return tegen Rangers FC (0-1 winst). In het heenduel (2-2) kwam hij helemaal niet in actie.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties