Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kökçü weigert om Tadic hand te schudden: Turkse media weten waarom

Laatste update:

In februari droegen de aanvoerders in de Eredivisie een speciale band om aandacht te vragen voor de vele duizenden slachtoffers van de verwoestende aardbevingen. Het was een initiatief dat omarmd werd door Wesley Sneijder, zo legde de Oranje-recordinternational destijds uit bij Veronica Offside. "Het is een mooi initiatief dat Tarik Divarci, een vriend van mij en jongen van de club bij DHSC, in gang heeft gezet. Hij vroeg mij om hem te ondersteunen en dat heb ik gedaan."

Alle aanvoerders deden mee, behalve Tadic. Dat was geen beslissing van de Serviër zelf, maar van de directie van Ajax. De Amsterdammers organiseerden een eigen actie om geld op te halen voor Giro555. Zo betraden de spelers van Ajax het veld tegen RKC Waalwijk (3-1) in shirts met Giro555 erop. Andere clubs kozen ervoor om dit niet te doen. Daarnaast werd er gehoor gegeven aan de oproep van de KNVB om op de grote schermen en door de stadionspeaker op te roepen tot een donatie.

Ook bij ESPN werd gesproken over het weigeren van de hand van Tadic door Kökçü. "Ik weet niet wat het is geweest", reageerde Mario Been bij Dit was het Weekend. De analist haalde, zoekende naar een verklaring, al snel Kökçü's uitspraken na afloop aan. "Hij gaf aan dat hij alle woorden uit Amsterdam wel zat was gedurende de hele week. Hij zei: 'Wij doen het zonder woorden, maar met daden'. Maar ik vind dat aanvoerders elkaar altijd de hand moeten schudden."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties