Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool

Laatste update:

Brands was van 2018 tot 2021 algemeen directeur van Everton, de grote rivaal van Liverpool. Hij weet dus hoe het is om te werken in Engeland. De algemeen directeur van PSV werd vorige week zondag, toen hij te gast was bij Goedemorgen Eredivisie, gevraagd of hij nog een tip heeft voor Slot.

"Niet blindstaren op het aantrekken van vijf Nederlandse spelers", was Brands duidelijk. "Hij moet heel goed kijken wat hij nodig heeft met zijn stijl van voetballen. Alleen genoegen nemen met topspelers."

ESPN-verslaggever Toine van Peperstraten vroeg Slot voor het competitieduel met PEC Zwolle of hij iets met de tip van Brands gaat doen, al vroeg Van Peperstraten de trainer naar het meenemen van Eredivisie-spelers in plaats van Nederlanders.

"Dat zijn goede adviezen van mensen die in de Premier League gewerkt hebben en hun sporen verdiend hebben in de voetballerij. Maar ik denk niet dat je altijd moet oordelen op basis van momenten uit het verleden", antwoordde Slot.

"Ik lees ook overal het succespercentage van Nederlandse trainers in Engeland… Er zijn zoveel variabelen. Als een speler goed is, dan zou het niet uit moeten maken van welk niveau die komt. Maar op dit moment is er nergens sprake van, want er is nog niets officieel bevestigd."

Slot weet nog niet wanneer het bekend wordt gemaakt dat hij de nieuwe manager van Liverpool wordt. "Dit soort dingen hebben altijd even tijd nodig. Ik heb al heel vaak gezegd dat ik er vertrouwen in heb dat het goed komt. Wanneer het precies naar buiten gebracht wordt, kan ik je op dit moment niet vertellen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
7
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties