Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Berghuis is trots op mijlpaal die hij bereikte in shirt van Ajax

Laatste update:

"Ik ben dankbaar voor de kansen die ik bij alle clubs heb gekregen", benadrukt de voormalig speler van onder meer FC Twente, Watford en Feyenoord in een interview op de website van Ajax. "Ik heb altijd hard gewerkt en ben ook eigenlijk altijd fit geweest, waardoor ik ook veel heb kunnen spelen. Daar ben ik trots op."

Berghuis was zich in eerste instantie helemaal niet bewust van de mijlpaal van vijfhonderd wedstrijden als profvoetballer. "Ik wist zelf eerst niet dat ik mijn vijfhonderdste wedstrijd kon spelen, maar kreeg dit voor de wedstrijd te horen."

"Hoewel ik al met de trainer had gesproken over mijn invalbeurt, kwam het besef pas na de wedstrijd echt bij me binnen. Het is bijzonder om deze mijlpaal te bereiken", aldus de trotse Berghuis, die tegen Almere City dus speeltijd kreeg van John van 't Schip.

Duel nummer 501 volgt normaal gesproken zondag, als Ajax het seizoen afsluit tegen hekkensluiter en degradant Vitesse. "Ik heb erover nagedacht hoe we dit moeten aanpakken. We moeten respect tonen voor de situatie in Arnhem. Hopelijk kunnen we een mooie wedstrijd neerzetten voor beide teams. Ik denk dat we gewoon moeten genieten en vrij moeten spelen."

Blessurevrij


Voor Berghuis is het vooral een opluchting dat hij weer pijnvrij kan spelen. "Ik liep eerst een blessure aan mijn binnenband op tijdens een wedstrijd tegen Bodø/Glimt. Tijdens mijn revalidatie kreeg ik last van mijn onderrug. Dat was het meest vervelende, omdat het moeilijk te verhelpen was."

"Ondanks behandelingen en oefeningen bleef ik last houden, vooral op het veld. Daarom besloten we ons te richten op volledig herstel in plaats van te focussen op het halen van een specifieke wedstrijd. Uiteindelijk heeft dit proces tijd gekost, maar ik ben nu volledig hersteld en daar ben ik erg blij mee", aldus de tevreden buitenspeler van Ajax.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Dit is het verblijf van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland
0
Pak 50x je inzet als Dortmund en Real Madrid scoren in Champions League-finale!
0
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
0
'Feyenoord gaat mogelijk aankloppen bij Liverpool en Slot voor middenvelder'
8
'Paris Saint-Germain akkoord met opvolger van Kylian Mbappé'
12
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties