Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaas-Jan Huntelaar: 'Dat was kennelijk de druppel voor Daley Blind'

Laatste update:

Blind begon dit seizoen nog als basisspeler, maar raakte vlak voor de WK-break zijn plek kwijt aan Owen Wijndal. Daarna ging het als een lopend vuurtje, vertelt Huntelaar. "Hij heeft Ajax een verzoek gedaan, eerst via zijn zaakwaarnemer: hij wilde transfervrij vetrekken. Daarna gaf hij aan dat hij sinds vorig seizoen met een apart gevoel rondliep. Hij was uitgefloten door zijn eigen fans, er werd geroepen om Nicolás Tagliafico. Dat was toen een klap in zijn gezicht. Ik begrijp zelf ook wel dat dat pijn heeft gedaan. Het feit dat de trainer een andere keuze heeft gemaakt, was voor hem kennelijk de druppel. Zo is het gegaan", claimt de bestuurder.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Huntelaar zag met pijn in het hart aan hoe zijn oud-ploeggenoot, met wie hij in twee periodes samenspeelde bij Ajax, door de achterdeur vertrok naar Bayern München. "Natuurlijk doet dat me iets", zegt Huntelaar. "Ik heb nog met Daley gespeeld, en het liefst wil je dat een speler die zó aan Ajax verbonden en verknocht is, op de schouders de ArenA wordt uitgedragen. Maar als dat er niet in zit, moet je als club de beslissing nemen. Het is helaas een lelijk vertrek, voor Daley, voor Ajax."

De Amsterdammers maakten vlak voor de jaarwisseling bekend dat het contract van Blind per 31 december 2022 werd ontbonden. Lang leek de 99-voudig Oranje-international onderweg naar het Royal Antwerp van Marc Overmars, maar hij besloot verrassenderwijs te tekenen bij Bayern München. Daar maakte Blind afgelopen vrijdag zijn officieuze debuut. Met een belangrijke interceptie stond hij aan de basis van het vierde doelpunt van der Rekordmeister in het 4-4 gelijkspel tegen Red Bull Salzburg.

Meer nieuws

Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
0
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
2
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
0
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
10
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties