Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaas-Jan Huntelaar: 'Er zijn meerdere redenen dat Daley niet meer bij Ajax zit'

Laatste update:

Blind gaf eerder deze week een uitgebreid interview aan het Algemeen Dagblad waar hij inging op zijn laatste weken en vertrek bij Ajax. De verdediger van Bayern München haalde hard uit naar Alfred Schreuder en Huntelaar. De technisch manager van de Amsterdammers wil daar niet te veel meer over kwijt. "Er zijn meerdere redenen dat Daley niet meer bij Ajax zit. Ik heb er al wat over gezegd, maar voor mij is dat hoofdstuk nu afgesloten. We focussen ons op de spelers die bij Ajax spelen, op de volgende wedstrijden en momenteel natuurlijk op De Klassieker."

Ajax treft met Feyenoord de koploper van de Eredivisie in De Kuip. Bij een nederlaag van de Amsterdammers loopt de achterstand op de ploeg van Arne Slot op tot acht punten. Een resultaat is daarom hard nodig voor Ajax, dat al vijf competitiewedstrijden op rij niet meer wist te winnen. "Ik las Dusan Tadic in de VI zeggen dat hij positieve energie voelt sinds de winterstop", gaat Huntelaar verder. "Dat hoor ik meer, maar natuurlijk willen we dat allemaal ook dolgraag terugzien in goede resultaten."

"Tegen NEC speelden we een goede wedstrijd, maar misten we te veel kansen." De oud-spits zag dat Ajax 'met een volle ziekenboeg een degelijke zege' boekte op FC Den Bosch in de beker (0-2), maar het duel erna gelijkspeelde tegen FC Twente (0-0). "Het begin was slecht in die wedstrijd, gevolgd door de rode kaart. Maar met een man minder, in de situatie waarin we zitten, vind ik het positief dat het team karakter en mentaliteit heeft laten zien. We willen natuurlijk wel altijd winnen en zijn nooit tevreden met een gelijkspel."

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
1
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties