Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United

Laatste update:

"We zijn niet gelukkig met de scheidsrechters", moppert Ten Hag na afloop in gesprek met Sky Sports. "We hebben de laatste weken ontzettend veel strafschoppen weggegeven. Deze strafschop, van Burnley, is wel gerechtvaardigd, dat moet ik toegeven."

Meer: Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

"Maar aan de andere kant waren er vandaag twee tot drie strafschopsituaties en hadden we minstens een penalty moeten krijgen", aldus de balende manager. "Garnacho werd geraakt en had er een moeten krijgen." Uit de beelden wordt echter duidelijk dat de vleugelaanvaller zich wel erg makkelijk laat vallen in de zestien in een persoonlijk duel.

"En dan de laatste handsbal van Burnley, dat is honderd procent een strafschop. Als Aaron Wan-Bissaka een penalty tegenkrijgt in de halve finale van de FA Cup, dan moet de bal nu ook op de stip. Het is erg inconsequent allemaal", kan Ten Hag zijn frustratie niet verbergen.

Wan-Bissaka maakte vorige week kort voor tijd ongelukkig hands, waardoor Coventry City op 3-3 kwam na een 0-3 achterstand. Manchester United bereikte na de gewonnen penaltyserie op Wembley overigens alsnog de bekerfinale, met daarin Manchester City als tegenstander.

Kritiek op eigen ploeg


Ten Hag kijkt overigens ook kritisch naar zijn eigen ploeg. "We moeten in de spiegel kijken. We gaan de fout in bij de 1-1 van Burnley. Maar we zijn ook afhankelijk van de arbitrage en we verwachten van die mensen dat ze verantwoordelijkheid nemen. Ze moeten begrijpen wat het betekent voor ploegen en managers."

Drie minuten voor het einde van het duel met Burnley sloeg het noodlot toe voor de kwakkelende ploeg van Ten Hag. Onana deelde bij een luchtduel een beuk uit in het gezicht van Datro Fofana en de bal kwam na een VAR-check op de stip te liggen. Zeki Amdouni liet Onana vervolgens kansloos vanaf elf meter

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
10
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
76
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
58
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties