Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaas-Jan Huntelaar legt werkzaamheden bij Ajax tijdelijk stil

Laatste update:

Wanneer Huntelaar weer terugverwacht wordt rondom de Johan Cruijff ArenA en De Toekomst, is vooralsnog onduidelijk. De oud-topspits moet voorlopig rust nemen. Huntelaar verlengde begin juni nog zijn contract bij Ajax tot medio 2027. De focus van Huntelaar kwam daarbij steeds meer op Jong Ajax te liggen.

Huntelaar was vorig seizoen met Gerry Hamstra verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van het eerste elftal van de Amsterdammers. Een groot succes bleek dat niet, daar de aankopen, die voor ruim honderd miljoen euro werden aangekocht, grotendeels niet voldeden aan de verwachtingen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Sven Mislintat werd aan het begin van dit seizoen aangesteld als de nieuwe technisch directeur. De periode van de Duitser in Amsterdam mondde echter uit in een fiasco. Zo voldoet bijna geen van zijn aankopen en is hij inmiddels ontslagen. Dat had niet in de laatste plaats te maken met de transfers die hij verrichte. Zo zou er sprake zijn geweest van belangenverstrengelingen bij de transfer van Borna Sosa.

Mislintat was een einzelgänger en betrok Huntelaar dan ook niet bij de transfers voor het eerste elftal. Huntelaar had bij geen enkele aankoop van de Amsterdammers afgelopen zomer inspraak. Ook na het ontslag van Mislintat bleef Huntelaar gefocust op Jong Ajax. Echter moest hij in de dagelijkse gang van zaken ook de nodige taken overnemen, weet Voetbal International.

Huntelaar stond onlangs nog Jurriën Timber te woord bij zijn afscheid voor de aftrap van De Klassieker tegen Feyenoord. Die taak wordt normaliter door de technisch directeur of algemeen directeur vervuld. De oorspronkelijke taak van Huntelaar zou het richten op de doorstroom van jeugdspelers naar Jong Ajax en Ajax 1 zijn. Daarnaast zou hij zich bezighouden met de contracten van spelers van Jong Ajax en de jeugdopleiding.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties