Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaas-Jan Huntelaar reageert op Hans Kraay jr.: 'Ik vind het een rare vraag'

Laatste update:

"Ik vind het een aparte vraag", reageerde de routinier op de eerste vraag van Hans Kraay jr. van FOX Sports of Dolberg door hem is weggejaagd. "Je wilt altijd minuten maken, dat is logisch. We hebben niemand weggejaagd, je wilt jezelf laten zien." Huntelaar vindt het niet moeilijk om op zijn leeftijd nog de gretigheid te hebben om te presteren. "Voetbal is het leukste wat er is. Elke dag bezig zijn met een goede groep met talentvolle spelers. Daar werk ik nog steeds voor."

Huntelaar, die maandag jarig was, werd de vierde Ajacied die na zijn 36ste verjaardag nog tot scoren kwam voor de club, Arnold Mühren (vijf doelpunten), Danny Blind (vier) en André Ooijer (drie) gingen hem voor. De spits denkt er nog niet aan om te stoppen, vertelt hij na de zege op VVV aan de NOS. "Natuurlijk komt het einde dichterbij, maar hoe lang dat nog duurt, weet ik niet", aldus Huntelaar, die zijn invalbeurt in Venlo bekroonde met een goal. "Je moet gewoon de normale dingen doen, voetballen, goals maken, assists geven en effectief zijn."

Wel ziet Huntelaar ex-ploeggenoten als Robin van Persie, Arjen Robben, Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder een voor een stoppen als voetballer. Hij heeft begrip voor de keuzes van zijn collega's. "Als je pijntjes krijgt, gaan de jaren tellen, maar dat is nu nog niet zo. Ik denk dat iedereen voor zichzelf zijn carrière beleeft. De een wil eerder stoppen dan de ander. Ik bekijk het van jaar tot jaar, heb telkens voor een jaar getekend en zie dan wel wat er op mijn pad komt."

-
Is het vertrek van Kasper Dolberg een gemis voor Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties