Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen: 'Alles zal moeten wijken voor de landstitel'

Laatste update:

"Dat het maar een mooi jaar mag worden, waarin de schaal weer in Amsterdams bezit komt. Want laten we duidelijk zijn: dat is natuurlijk hét doel voor de tweede seizoenshelft. Alles zal moeten wijken voor de titel. Als groep gaan we er met z'n allen 110 procent tegenaan", schrijft Klaassen.

Klaassen schrijft dat hij prima feestdagen achter de rug heeft en dat hij uitgerust aan de tweede helft van het seizoen gaat beginnen. "Persoonlijk hoop ik ook een lekkere tweede seizoenshelft te gaan spelen. Mochten we in onze missie slagen om kampioen te worden, dan ben ik ervan overtuigd dat het met mijn spel en ontwikkeling ook goed komt."

Denk je dat Ajax kampioen wordt?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties