Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen: 'Dat was grappig, ik kende de namen van mijn ploeggenoten nog niet'

Laatste update:

"In de ochtend voordat ik tekende, zat ik nog bij de kapper in Manchester. Ik had mijn belangrijkste spullen gepakt, omdat ik wist dat ik zou vertrekken. Uiteindelijk was ik blij dat alles in orde kwam. Ik keek er naar uit om bij Bremen aan de slag te gaan, maar was ook een beetje zenuwachtig. Ik wist gewoon niet wat ik kon verwachten", zegt Klaassen, die vorig seizoen bij Everton amper aan spelen toekwam en in Duitsland een contract tot medio 2022 ondertekende.

"Toen ik kwam, hadden we drie wedstrijden in vier dagen. Het duel met Arminia Bielefeld was nog geen 24 uur nadat ik getekend had. Ik dacht: misschien kan ik een halfuur meespelen. Maar ineens kreeg ik te horen dat ik zou starten", gaat de middenvelder verder. "Ik speelde zestig, dertig en zestig minuten in drie wedstrijden. Dat was een grappige situatie, want ik kende de namen van mijn ploeggenoten nog niet. Ik leerde dat pas in de dagen daarna."

"Alles was zo snel gegaan. Dat was overigens niet slecht, want ik vond heel snel mijn plaats. Het hielp ook dat ik tegen Arminia Bielefeld meteen scoorde, ook al was het maar een oefenwedstrijd. Ik had een halfjaar amper gespeeld, dus het was heel fijn om direct het net te vinden", aldus Klaassen. Hij haalt ook het duel met VfL Wolfsburg (2-0 winst) aan, waarin hij wist te scoren. "Mijn opa was in het stadion aanwezig, voor de eerste keer. Ik heb een hele goede relatie met hem."

"Ik kan met hem over alles praten, hij is een heel belangrijk persoon voor mij. In mijn eerste jaar bij Ajax werden we nog niet opgehaald door de club. Mijn opa bracht me iedere dag naar de training en haalde me daarna weer op. De doelpunten die ik net aanhaalde, waren erg belangrijk voor mij na een lastig halfjaar. Het leven in Manchester was goed en ik heb veel ervaringen opgedaan, dat wil ik benadrukken", besluit de middenvelder van Werder Bremen.

Heeft Davy Klaassen er goed aan gedaan om naar Werder Bremen te vertrekken?

Meer nieuws

Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
62
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
45
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties