Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen erkent na 'lekkere combinatie': 'Ik heb een goede klik met hem'

Laatste update:

"Ze zijn er niet aan te pas gekomen en we hebben heel goed gespeeld. Het is nog niet kat in het bakkie, maar we zijn wel op de goede weg", begint Klaassen voor de camera van RTL. Hij wordt geconfronteerd met het feit dat hij al voor de zevende keer dit seizoen de score opende in een wedstrijd van Ajax. "Ja, is toch lekker", reageert hij. De openingstreffer tegen Young Boys kwam tot stand na een combinatie met Tadic.

"Nou ja, ik heb een goede klik met hem. We hebben een goed gevoel van elkaar waar we staan. Bij de 1-0 was het weer een lekkere combinatie", zegt Klaassen over de connectie met Tadic. Het duurde tot de 62e minuut voor Ajax de score wist te openen. "Het liep wel, maar de laatste pass was telkens verkeerd. Als de laatste pass goed was geweest, stonden we bij rust al met een paar doelpunten verschil voor. Met 3-0 mag je zeker niet klagen."

"Ik denk dat we af en toe te snel de laatste pass wilden geven. Misschien had een extra balletje breed de ruimte gegeven voor de laatste pass", gaat de middenvelder verder. "We willen iedere wedstrijd dominant en goed aan de bal spelen. Als je voor de wedstrijd had gezegd dat het 3-0 zou worden, hadden we daarvoor getekend. Dat zij er niet aan te pas kwamen, hebben we aan onszelf te danken en dat ligt niet alleen aan hen."

-

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
12
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
67
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties