Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen: 'Ik denk dat we het volgende week wel kunnen afmaken'

Laatste update:

"Als je bij rust met 0-2 voor staat en dan ook nog eens met een man meer komt staan, mag je niet tevreden zijn", zo vertelde Klaassen in gesprek met SBS6. "Dit is een 2-2 nederlaag. We begonnen niet eens zo goed, maar daarna hadden we vaker moeten scoren. Anwar El Ghazi had de bal een keer aan Arek Milik moeten geven. Dan was het 0-3 geweest."

De spelers van Ajax hadden elkaar in de rust nog gewaarschuwd, zo erkende Klaassen. Rapid Wien verkleinde al snel de achterstand. "Na die rode kaart van Rapid deden we zo veel fout. Dat mag gewoon niet. Ik denk wel dat we het volgende week kunnen afmaken. We moeten dan zoals de laatste 25 minuten van de eerste helft spelen."

Ajax speelde vanavond met de jongste basisopstelling ooit in een Europees duel: gemiddeld 21 jaar en 219 dagen oud. Vier spelers waren niet eens geboren toen in 1995 de Champions League werd veroverd!

Posted by voetbalzone on woensdag 29 juli 2015

-
Komt Ajax een ronde verder?

Meer nieuws

Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties