Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen: 'Ik wil meer, we staan pas aan het begin'

Laatste update:

Klaassen hoopt dat hij in de tweede seizoenshelft net zoveel kan brengen als in de laatste wedstrijden voor de winterstop. "Ik heb een paar geweldige maanden achter de rug", zegt hij op de website van Ajax. "Sinds ik eindelijk weer fit ben, heb ik vanaf de thuiswedstrijd tegen Celtic echt mijn draai gevonden. Natuurlijk is het mooi dat ik nu clubtopscorer ben, maar ik wil meer. Uiteindelijk ben ik nu pas drie maanden basisspeler. We staan pas aan het begin."

De twintigjarige Ajacied maakte in de competitie al zeven doelpunten, waarvan drie tegen NAC Breda. Klaassen noemt zijn hattrick tegen de Brabanders 'leuk', maar benadrukt dat hij liever het enige doelpunt in een topwedstrijd maakt. Uit bij AC Milan was hij daar nog erg dicht bij, maar zijn omhaal in blessuretijd ging net naast, waardoor Ajax verder moet in de Europa League.

Denk je dat Davy Klaassen dit seizoen clubtopscorer van Ajax wordt?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties