Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klaassen kan carrière nieuw leven inblazen in Bundesliga'

Laatste update:

Sportief directeur Frank Baumann wil de belangstelling voor de 25-jarige middenvelder echter niet bevestigen: "Ik geef geen commentaar op namen. We hebben momenteel niets te melden." Klaassen maakte vorig jaar zomer voor 27 miljoen euro de overstap van Ajax naar Everton, maar had moeite om zich aan te passen aan het tempo in de Premier League.

De zestienvoudig international van het Nederlands elftal kwam er al gauw naast te staan en speelde tot dusverre pas zestien wedstrijden in het eerste elftal. Daarin was Klaassen goed voor één assist. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2022, maar Marcel Brands gaf vorige week dinsdag al aan dat de toekomst van Klaassen nog ongewis is.

"We gaan later deze week beslissen welke spelers in onze plannen passen. Soms is het geen gemakkelijke taak als je iemand moet vertellen dat er geen perspectief is, maar ik vind dat ik eerlijk moet zijn naar alle spelers. Als een speler geen perspectief heeft, dan is het moeilijk voor de manager om er mee te werken", vertelde Brands aan de Liverpool Echo.

Zou Werder Bremen een geschikte club zijn voor Davy Klaassen?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
11
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
60
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties