Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen neemt geen blad voor de mond: 'Daar schaam je je wel voor'

Laatste update:

De Amsterdammers kregen van Liverpool en AZ een lesje in druk zetten en werden prompt tweemaal afgetroefd. Het waren eigenlijk pas de eerste twee wedstrijden waarin dit gebeurde en Klaassen zag met lede ogen aan wat dit deed met zijn ploeg. Bij ESPN keek hij terug op de verliespartij tegen AZ. "We hebben ons laten aftroeven. We kwamen op voorsprong, maar ik heb de hele wedstrijd niet het gevoel gehad dat we domineerden zoals we dat willen. Je probeert in de tweede helft wat te forceren en je krijgt kansen, maar het is niet genoeg."

"Het is een beetje hetzelfde als afgelopen dinsdag", zo verwijst Klaassen naar het verlies in en tegen Liverpool. "Niet genoeg durven te spelen aan de bal als we onder druk komen. Dit zijn de eerste ploegen (AZ en Liverpool, red.) die een beetje druk gaan zetten en we raken in de war. Dat is niet de bedoeling. We verliezen twee keer en dat is onnodig, daar schaam je je wel voor", zo oordeelt Klaassen hard.

Los van het spel van Ajax is de middenvelder ook ontevreden over zijn eigen speeltijd bij zijn club. "Af en toe mag je beginnen, maar het is teleurstellend als je niet mag invallen tegen Liverpool of dat je tegen AZ maar een helft speelt. De trainer weet dat ik er niet blij mee ben, als ik speel moet ik laten zien dat ik erin hoor", zo klinkt hij strijdbaar. De komende tijd kan hij zich richten op het Nederlands elftal. Klaassen werd namelijk wel geselecteerd voor Oranje voor de komende twee Nations League-wedstrijden tegen Polen en België. "Op dit moment is het lekker om naar Oranje te gaan, maar aan de andere kant wil je ook zo snel mogelijk weer gaan winnen met Ajax."

Eredivisie
AZ
2 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
2
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
14
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties