Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen onder de indruk: 'Natuurlijk heeft hij het naar zijn zin bij Ajax'

Laatste update:

Er heersten in dat succesvolle seizoen echter ook spanningen in de technische staf van Ajax, waardoor Peter Bosz uiteindelijk vertrok. "Iedereen wist wel dat het niet helemaal optimaal was, maar ze zorgden er wel voor dat het bij de spelers wegbleef. Nee, er werd ook niet echt over gesproken en het was niet hinderlijk. We waren als spelersgroep zo hecht en sterk met elkaar dat het ook niet zoveel uitmaakte. Uiteindelijk heb je ook met z'n allen de finale gehaald."

"In het begin liep het niet altijd even lekker. Het druk zetten was af en toe heel lastig als we dat met de middenvelders deden. Op een gegeven moment hebben we dat omgewisseld met de aanvallers. Toen liep het een stuk beter", vertelt de middenvelder over het begin van Bosz bij Ajax. Nadat zowel Klaassen als Bosz vertrokken was, werd Ajax opgeschrikt door het drama rond Abdelhak Nouri. Klaassen kreeg het nieuws mee op het vliegveld, van waaruit hij met Everton naar Tanzania zou reizen.

"Ik zag dat Nouri was neergevallen, maar heel veel was er nog niet bekend. Vlak voor de vlucht las ik dat hij stabiel was. Ik dacht nog: het gaat goed. Een paar dagen later waren we met Everton in Tanzania. Toen kreeg ik het bericht door dat hij ernstige en blijvende hersenschade had opgelopen", aldus Klaassen, die het moeilijk vond om zijn gedachten bij het voetbal te houden. Daarnaast had hij er moeite mee dat hij niet bij de selectie van Ajax kon zijn. "Ook voor die jongens. Je hebt het seizoen ervoor zo'n hecht team gehad. Dat was wel lastig, ja."

Klaassen volgt Ajax nog altijd op de voet. "Als ik kan, kijk ik. En anders volg ik het op mijn telefoon. Met Donny van de Beek, Daley Blind en Joël Veltman heb ik nog regelmatig contact", stelt de middenvelder. Hij is onder de indruk van Hakim Ziyech. "Nee, ik had niet verwacht dat hij zou blijven. Aan de bal en ook zonder de bal is hij een van de belangrijkste jongens. Natuurlijk heeft hij het naar zijn zin. Hij is een ander type dan ik ben. Ik leerde hem kennen als een echt persoon."

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties