Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen reageert veelzeggend op toekomst Heitinga: 'Eerlijk gezegd...'

Laatste update:

Ajax sloot het seizoen zondag op tekenende wijze af met een kansloze 3-1 nederlaag bij FC Twente. Daardoor is de ploeg van Heitinga volgend jaar veroordeeld tot de (laatste voorronde van de) Europa League. Klaassen verscheen na afloop als eerste voor de camera's en kreeg daar al gauw de vraag over de toekomst van Heitinga. "Eerlijk gezegd heb ik ook geen idee, man", aldus de middenvelder tegenover ESPN. "Er is zoveel gebeurd, er was dit seizoen zoveel gaande, ik denk dat we eerst alles goed op ons in moeten laten werken en dan kijken naar volgend seizoen."

Verslaggever Pascal Kamperman neemt geen genoegen met dat antwoord. "Een beslissing over de nieuwe trainer moet natuurlijk wel snel genomen worden", aldus Kamperman. "Dat lijkt me wel", antwoordt Klaassen. "Over vier à vijf weken beginnen we alweer met de voorbereiding. Of dat met deze of een nieuwe trainer is, moet je aan de directeuren vragen. Ik weet niet wat zij erover denken. Ik ben heel goed met John, dat is helemaal geen issue, maar wij bepalen dat niet. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt, zodat iedereen weet waar hij aan toe is volgend seizoen."

De onduidelijkheid over de hoofdtrainerpositie 'zou een van de oorzaken kunnen zijn' van het rampseizoen, zo oordeelt Klaassen. "Maar er zijn zoveel dingen die niet goed zijn gegaan. Zoveel onrust binnen je club is niet goed, maar voorheen was er ook wel eens onrust geweest en werden we wel kampioen. Daar moeten wij als spelers, staf en als team niet van afhankelijk zijn."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
30
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties