Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen vastberaden: 'Ik ga er alles aan doen om dat te bewerkstelligen'

Laatste update:

"Ik moest de laatste keer afzeggen vanwege een blessure. Daarvoor werd ik wel steeds opgeroepen, maar kwam ik niet actie", zegt Klaassen in een terugblik op 2014 op de clubwebsite van Ajax. Het staat voor hem vast dat hij in de zomer van 2016 van de partij wil zijn op het EK in Frankrijk. "Ik ga er alles aan doen om dat te bewerkstelligen. Ik moet gewoon goed blijven spelen."

"Dat is het enige wat ik zelf kan beïnvloeden, dan krijg ik vanzelf een keer de kans", weet Klaassen. Zijn debuut in Oranje ziet hij niet als zijn persoonlijke hoogtepunt in het bijna voorbije kalenderjaar: de titel met Ajax zet hij hoger in de pikorde. "Daar hebben we het hele seizoen als team aan gewerkt. Bovendien was het eerste keer dat ik kampioen werd en ook speelde. Het Nederlands elftal was toch maar één wedstrijd."

Denk je dat Davy Klaassen over een jaar een vaste waarde is bij Oranje?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
5
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties