Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klaassen volgt Van Ginkel op als Talent van het Jaar

Laatste update:

FOX Sports riep Klaassen reeds uit tot 'Veronica Rookie of the Year en nu is de Ajacied ook in de prijzen gevallen in een andere verkiezing. De van oorsprong aanvaller beleefde zijn definitieve doorbraak in het shirt van de Amsterdammers. Hij debuteerde twee seizoenen geleden al, maar werd danig gehinderd door blessures. Pas deze jaargang bleef hij geruime tijd fit. Met 10 doelpunten in 26 wedstrijden was hij (samen met Kolbeinn Sigthórsson) Ajax' meest productieve speler in het kampioensseizoen.

In 2003 was Arjen Robben de inaugurerende winnaar van de Johan Cruijff Prijs, die voor die tijd door het leven ging onder de titel Talent van het Jaar. Robben werd opgevolgd door Wesley Sneijder en in de jaren die volgden wonnen Salomon Kalou, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Afellay, Miralem Sulejmani, Eljero Elia, Gregory van der Wiel, Christian Eriksen, Adam Maher en tenslotte Van Ginkel de prijs. Klaassen krijgt een trofee en mag een locatie noemen, waarop een Cruyff Court wordt aangelegd.

De Ajax-middenvelder kreeg van de jury, bestaande uit Johan Cruijff zelf en verder Frank de Boer, Wim Jonk, Jan Wouters, Ron Jans, Ronald Koeman, Youri Mulder, Philip Cocu, Willy Dullens en Erwin Koeman, nipt de voorkeur boven Memphis Depay van PSV.

Davy Klaassen is de terechte winnaar van de Johan Cruijff Prijs

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties