Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klap in gezicht van Daniel Alves: loopbaan bij Barcelona ten einde'

Laatste update:

Alves werd met een overgang naar Paris Saint-Germain in verband gebracht, als onderdeel van een eventuele transfer van Marquinhos naar het Camp Nou. Ten overstaan van de media maakte de rechtsback echter duidelijk dat hij zijn graag zijn contract (tot medio 2015, red.) wilde uitdienen, zolang Luis Enrique daar net zo over dacht. Hoewel Barcelona aan Alves liet weten dat hij er goed aan deed om ook naar andere aanbiedingen te kijken, sprak Luis Enrique zich niet uit over de rechtspoot.

De opvolger van Gerardo Martino zal komende dinsdag, wanneer Alves terugkeert van zijn vakantie na zijn deelname aan het WK, tekst en uitleg geven. De Braziliaans international ontving de afgelopen weken naar verluidt 'enkele aanbiedingen', maar deze waren niet interessant genoeg om Barcelona daarvan op de hoogte te brengen. Mede daarom wilde Alves nog een jaar door bij Barcelona, ook omdat hij van mening is dat hij nog van pas kan komen.

Luis Enrique denkt daar echter anders over. De ex-coach van Barcelona B, AS Roma en Celta de Vigo heeft zijn zinnen gezet op de komst van de jongere Juan Cuadrado van Fiorentina. De kans is klein dat Alves en Barcelona in harmonie afscheid van elkaar zullen nemen. De topclubs zijn niet meer op zoek naar rechterverdedigers, terwijl het honorarium van Alves ook een belemmering vormt. Barcelona zal om laatstgenoemde reden waarschijnlijk zijn vraagprijs moeten laten zakken.

Denk jij dat Daniel Alves deze zomer bij Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
4
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties