Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klavan: 'Bij een topclub als AZ is er op iedere positie veel concurrentie'

Laatste update:

"Begin vorig seizoen startte ik twee keer in de basis, maar daarna raakte ik op de bank", legt Klavan uit. "Dus het zegt me weinig dat ik in deze laatste wedstrijd richting duel met IFK Göteborg op een basisplaats kon rekenen. Ik ga er ook niet over speculeren. Dat heeft weinig zin. Op iedere positie is veel concurrentie. Toen ik anderhalf jaar terug bij AZ tekende, wist ik dat ik in deze situatie terecht zou kunnen komen. AZ is namelijk een topclub."

"Vorig jaar heb ik heel weinig gespeeld", kent Klavan zijn plaats. "Voor een voetballer is dat moeilijk. Dit jaar is er een nieuwe trainer, dus krijg ik wellicht nieuwe kansen. Maar dit is mijn eerste basisplaats in negen oefenwedstrijden. Ik weet niet goed hoe ik er over moet denken. Het enige dat ik kan doen is afwachten. Deze wedstrijd voelde echter goed, dus mijn zelfvertrouwen is nog steeds groot."

"Als ik uiteindelijk merk dat mijn kansen op speeltijd bij AZ klein zijn, ga ik andere opties bekijken", besluit Klavan. "Of de geruchten over een transfer naar NAC Breda kloppen? Nee, dat zijn slechts geruchten. De club is nooit concreet geworden richting mij of mijn zaakwaarnemer. Het lijkt erop alsof ze via de media een transfer wilden forceren. Ik heb mijn zaakwaarnemer verteld dat ik deze voorbereiding bij AZ wilde blijven. Andere clubs spelen niet in mijn hoofd."

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
9
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
22
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
23
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties