Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kleinzoon van clubicoon wil standbeeld voor Anfield laten verwijderen

Laatste update:

"Ik weet dat de uitspraken van mijn opa nu vaak worden aangehaald en dat is terecht, omdat wat er nu gebeurt niet verder verwijderd kan zijn van wat hij wilde voor een voetbalclub. Ik ben geschokt en ik schaam me", zegt Carline in gesprek met de Liverpool Echo. "Het is een understatement om te zeggen dat hij zich zou omdraaien in zijn graf. Ik zou graag zien dat zijn standbeeld wordt verwijderd."

Naast een standbeeld voor het stadion is ook een ingang van Anfield vernoemd naar Shankly, daar de ingang richting The Kop - de tribune achter het doel - de Shankly Gates heet. "Wat het meest pijn doet, is dat de geschiedenis en tradities door hem zijn gecreërd. Door dingen op de juiste manier te doen. Daarom is het onacceptabel dat Liverpool een van de zes clubs is die dit plan er doorheen probeert te drukken."

"De woorden dat hij de mensen gelukkig maakte, staan op de sokkel van zijn standbeeld. Dat deed hij. Hij zag het als een missie om de fans uit de arbeidersklasse verlichting te bieden aan het eind van de week, hij wilde ze plezier brengen als beloning voor hun harde werk. Deze nieuwe competitie druist volledig in tegen die waarden. Het spijt me voor Jürgen Klopp en de spelers, zij zijn hier niet over gehoord. De eigenaren hebben elkaar in het geheim ontmoet om een keuze te maken die gebaseerd is op hebzucht", stelt Carline. Zijn woede richt zich op algemeen directeur Billy Hogan.

"De huidige algemeen directeur woont niet eens in Liverpool, hij bezoekt deze regio nooit", vervolgt de kleinzoon van Shankly. "Ze vinden het prima om fans die al hun hele leven toegewijd zijn aan de club te vervangen door fans die overvliegen om af en toe een wedstrijd te kijken. Niemand neemt van me af dat ik de club al mijn hele leven volg. We praten over een dynastie. Ik zal niet weglopen van de club en wedstrijden boycotten. De manager en de spelers kunnen er niks aan doen. De eigenaren wél en we zullen dit besluit aanvechten."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties