Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kleuterklas van Ajax heeft niets te zoeken in Europa'

Laatste update:

Chef sport Willem Vissers vraagt zich af hoe het nu verder moet met de Amsterdammers. "De speeltuinvoetbalvereniging uit Amsterdam nam de glijbaan naar peilloze diepten en spotte met elke wet van Europees voetbal." Een jong elftal is volgens hem leuk, maar voldoet niet aan de wetten van het Europese voetbal. Dat routiniers als Lasse Schöne en John Heitinga langs de kant zaten, is dan ook verwijtbaar. "Zelfs de positie van Frank de Boer komt mogelijk in het geding", denkt de journalist.

"Het Auf Wiedersehen vanuit het feestvierende uitvak stond symbool voor een nieuw Amsterdams trauma", schrijft het Algemeen Dagblad, terwijl het NRC concludeert: "In plaats van deelname aan de laatste voorronde voor het prestigieuze toernooi, is Ajax aangewezen op een tweeluik voor een plek in de groepsfase van de Europa League. Een trapje lager. Ontheven van prestige. Ajax moet nu wedijveren voor een plek in een toernooi dat we in Nederland al snel te min vinden."

-
Denk je dat Ajax zich voor de groepsfase van de Europa League plaatst?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties