Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp aast op revanche: 'We hebben nog een rekening met ze te vereffenen'

Laatste update:

"De loting was heel erg spannend, om er deel van uit te maken is natuurlijk heel speciaal", begint de manager van Liverpool tegenover verslaggevers. "Er zijn groepen mogelijk met Barcelona, Bayern München, Juventus en Real Madrid en die clubs ontlopen is natuurlijk eerder goed dan slecht. Maar ik denk niet dat we na zo'n lange weg we stil moeten staan bij onze opponenten."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

De volledige loting van de Champions League! #feyenoord #ucl #championsleague

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"We moeten ons goed voorbereiden", vervolgt de Duitser. "Met Sevilla hebben we nog een rekening te vereffenen (Liverpool verloor in 2016 de Europa League-finale met 1-3 van Sevilla, red.). We weten allemaal hoe goed ze zijn in Europa. Moskou is een verre reis. En Maribor… Op dit moment weet je nog niet zoveel van de club. Veel mensen zullen hen onderschatten, wij niet. We zijn niet de favoriet in het toernooi en ook geen favoriet in de groep."

"We moeten niet te veel nadenken over de tegenstanders", aldus Klopp. "We willen zover mogelijk komen in de Champions League. We gaan alles analyseren en nemen alles serieus. Het is wel de Champions League, dus dat betekent dat ze ons respect voor de volle honderd procent verdienen. Hopelijk gaan we een paar goede wedstrijden tegemoet."

Op welke plek eindigt Liverpool in de poule?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties