Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp afgeleid door 'erotische stem': 'Gefeliciteerd, kan je dat herhalen?'

Laatste update:

"De vertaler heeft trouwens een hele erotische stem. Gefeliciteerd. Wauw! Kan je dat even herhalen?", grapte hij tegenover het verzameld journaille. "Maar ik begreep de vraag, het ging over Sadio Mané. Hij is oké. Ik weet niet of hij zal spelen, maar hij is oké", vervolgde Klopp serieuzer. De Senegalees was een twijfelgeval voor de wedstrijd in het Parc des Princes aangezien hij maandag ziek werd, maar lijkt het duel wel te gaan halen.

Mohamed Salah, Mané's kompaan in de aanval, kende een minder spectaculaire start van het seizoen dan in de afgelopen voetbaljaargang, maar volgens Klopp is de Egyptenaar eindelijk helemaal hersteld van de schouderblessure die hij opliep in de Champions League-finale: "Zijn lichaam is weer honderd procent. Ze zijn allemaal naar het WK geweest en het was een lang WK. Egypte vloog er wel eerder uit, maar Mo speelde op 94 of 95 procent vanwege zijn schouder. Hij had daarna twee of drie weken vrij, dat is niets. Daarna begon hij weer aan de voorbereiding nadat hij vorig seizoen voor de eerste keer in zijn leven meer dan veertig doelpunten had gemaakt, hoe moesten we daarmee omgaan?"

"Zou hij weer veertig keer scoren? Is het zelfs wel belangrijk om weer veertig keer te scoren? Natuurlijk niet. Hij heeft er altijd alles aan gedaan. Het enige ding was dat zijn lichaam weer tijd nodig had om zich aan te passen. Hij is nog steeds een speler van wereldklasse en is nog steeds enorm dreigend, maar hij had niet dezelfde rust voor het doel. Maar voor de laatste interlandonderbreking werd duidelijk dat de klik er weer was, hij is er weer. Mensen hebben tijd nodig, maar krijgen dat niet omdat we geen tijd hebben. Als je dan twijfelt kan dat makkelijk effect hebben, maar hij heeft geen seconde getwijfeld en ik ook niet. Zelfs Mo Salah is menselijk en heeft tijd nodig", sloot Klopp af.

Denk jij dat Liverpool woensdagavond gaat winnen van Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties