Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp: 'Als we hem nu nog moesten halen, zou hij een hoop geld kosten'

Laatste update:

"In een situatie als deze, weet ik hoe supporters denken: als je het ze na de wedstrijd tegen Borussia Dortmund (toen Lovren Liverpool met een late goal naar de halve finale van de Europa League hielp, red.) had gevraagd, zouden ze zeggen: 'Geef hem een twintigjarig contract'", liet de Duitser optekenen tijdens een perspraatje. "Maar als je de wedstrijd tegen Crystal Palace ziet, denken ze: 'Is er een ander team waar we hem kwijt kunnen?'. De waarheid ligt in het midden. Als Dejan voor een andere club zou spelen en je zou hem willen aantrekken, dan zou hij een hoop geld kosten."

"We hebben hem een nieuw contract gegeven, we werken met hem, hij is 27 jaar oud. Zijn beste tijd als verdediger zit er nog aan te komen. Ik weet er niet zoveel van, maar ik heb gehoord dat hij een moeilijke start heeft gehad. Hij is nu echter meer gewend en dat is goed", ging Klopp verder. "Hij is sterk, snel en een goede voetballer. Zijn keuzes kunnen soms beter, maar niemand, en we zien een hoop, is perfect. We denken echt dat hij ons kan helpen en wij kunnen hem weer helpen bij deze laatste, beslissende, dingen. Ik ben erg tevreden met het nieuws."

Vind jij dat Dejan Lovren iets toevoegt aan Liverpool?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties