Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp baalt van calamiteiten en haalt sensatiekeeper eerder terug'

Laatste update:

Bogdan kwam afgelopen zomer over van Bolton Wanderers en keepte in de eerste drie duels van Liverpool in de Capital One Cup. In zijn competitiedebuut tegen Watford (3-0 verlies) ging de Hongaar echter vreselijk de mist in en ook afgelopen vrijdag in het FA Cup-duel met Exeter City was het raak. Bogdan wordt zodoende tot derde doelman gedegradeerd.

Meer: Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’ | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

Bij Aberdeen zal men het vertrek van Ward betreuren. De doelman was tot een van de favorieten van de fans uitgegroeid, met 12 clean sheets in 29 wedstrijden. De Welsh jeugdinternational, die nog zijn officiële Liverpool-debuut moet maken, werd dan ook overladen met complimenten.

Ward is zodoende de nieuwe reservedoelman van Liverpool, dat de vervroegde terugkeer van de jeugdinternational overigens nog niet heeft bevestigd. Mogelijk maakte hij woensdag zijn debuut: Mignolet is nog niet honderd procent fit voor de komende competitiewedstrijd van woensdag, tegen Arsenal op Anfield.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties