Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp bedrijft 'egoïsme van de bovenste plank': 'Hij is echt een schande'

Laatste update:

"Klopp is echt een schande", foetert Holt op Twitter. "Ik snap werkelijk niet waarom topclubs en topspelers zich niet openlijk solidair verklaren met clubs en spelers die op een lager niveau acteren. Dit is echt egoïsme van de bovenste plank." De FA Cup staat duidelijk in hoog aanzien bij Holt. "Ik zou mijzelf uit bed sloeren voor een replay. Zo hoort het gewoon. Het zou me niets schelen als ik heel erg moe was. Ik zou iets terug geven in plaats van alleen maar aan mezelf denken."

Holt gaat verder met zijn tirade over Klopp. "Jürgen, je maakt jezelf echt belachelijk. Daarnaast ben je bezig met het bedoezelen van je reputatie." De keuzeheer van the Reds krijgt terloops advies mee van de preses van Accrington Stanley. "Denk goed na over je volgende beslissing. Je vermoordt op deze manier de FA Cup, terwijl de EFL Cup ook al onder grote druk staat. Het voetbal in Engeland gaat op deze manier ten onder."

Tussen 2 en 16 februari is er een winterstop in de Premier League, waardoor Liverpool niet in actie komt. Klopp wil dan ook niet zijn beste spelers inzetten in deze periode, waardoor Shrewsbury op 4 februari te maken krijgt met een jeugdteam. "Ik heb de jongens twee weken geleden al gezegd dat we een winterstop zullen hebben en dat betekent dat wij er niet zullen zijn", wordt Klopp geciteerd door de BBC. "Je kan niet met ons omgaan alsof het niemand iets kan schelen. Ik weet dat dat geen populaire mening is, maar dit is de manier waarop ik het zie. De Premier League heeft ons gevraagd om de winterstop te respecteren en dat is wat we zullen doen." Mocht Liverpool in de replay van Shrewsbury winnen, dan volgt in de achtste finale een duel met Chelsea.

Volledige loting achtste finale FA Cup

Sheffield Wednesday - Manchester City

Reading/Cardiff City - Sheffield United

Chelsea - Shrewsbury Town/Liverpool

West Bromwich Albion - Newcastle United/Oxford United

Leicester City - Coventry City/Birmingham City

Northampton Town/Derby County - Manchester United

Southampton/Tottenham Hotspur - Norwich City

Portsmouth - Bournemouth/Arsenal

Ben jij het eens met Andy Holt over Jürgen Klopp?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties