Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: 'De Nederlandse invloed is echt van onschatbare waarde'

Laatste update:

"We zijn er erg blij mee dat we weer een kans krijgen", wordt Klopp dinsdag op een persconferentie geciteerd door Liverpool Echo. "We hebben wellicht meer ervaring dan Tottenham, maar ik betwijfel of dat het verschil gaat maken. We moeten gewoon net zo spelen zoals we het hele seizoen hebben gedaan. We hebben doorgaans veel rust en zelfbeheersing getoond in de belangrijke wedstrijden."

Meer: Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

De Duitse oefenmeester van the Reds heeft al wat geweldige elftallen getraind in zijn trainersloopbaan, maar het huidige Liverpool steekt er wat hem betreft bovenuit. "Teams met elkaar vergelijken is niet echt mijn ding, want ik heb ze allemaal even lief. Ze hebben altijd het uiterste van zichzelf gegeven. Maar dat is zeker wel het beste elftal dat ik ooit richting een finale heb mogen begeleiden."

Collega Josep Guardiola veroverde met Manchester City de landstitel, maar kwam in de Champions League wederom niet verder dan de kwartfinale. De manager van the Citizens heeft dan ook meer op met de Premier League, iets dat Klopp enigszins bevreemd. "Dat zegt Pep alleen maar omdat hij al een poos niet meer in de finale heeft gestaan!", stelt de keuzeheer van Liverpool met een kwinkslag. "Het is een geweldige manager en hij verdient dan ook alle lof. We wilden dolgraag kampioen worden, maar City was helaas net iets beter. Maar we krijgen gelukkig nog een kans op het winnen van een prijs."

Klopp werkt in Liverpool met verschillende Nederlanders. De Duitser wordt geassisteerd door Pepijn Lijnders en John Achterberg neemt de keepers onder handen. Virgil van Dijk is de onbetwiste leider van de defensie en Georginio Wijnaldum is een belangrijke schakel op het middenveld. "De Nederlandse invloed op het succes in de Champions League is echt van onschatbare waarde. Virgil en Gini hebben een geweldig seizoen achter de rug, maar dat geldt zeker ook voor Pepijn en John. Daar profiteren we allemaal van. Die twee spelers kan ik niet vaak genoeg complimenten geven."

-
Wie wint de Champions League?

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
11
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
12
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties