Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp en Lloris lyrisch over Ajax: 'Als ik een hoed op had, deed ik die af'

Laatste update:

"Dit scenario verzin je niet", reageert de doelman van Tottenham bij RMC Sport op de doelpuntrijke wedstrijd tegen Manchester City. "Dit is fantastisch voor de club. Ik weet niet of wij de favoriet zijn, maar het loopt in ieder geval fantastisch hier. We zijn op de goede weg. Met de komst van het nieuwe stadion kunnen we nog beter meedoen in de Europese top", aldus Lloris, die Ajax complimenteert.

"Ajax heeft een fantastisch team, het is erg lastig om tegen deze spelers te voetballen. Ze spelen met zoveel intensiteit en zijn erg onvoorspelbaar. Dat ze Juventus verslaan, is geen toeval. We moeten ze goed analyseren", besluit Lloris. Jürgen Klopp, die zich woensdagavond met Liverpool eveneens kwalificeerde voor de halve finales, is ook vol lof over de prestaties van de Amsterdammers.

"In de kwartfinales zijn er alleen maar sterke ploegen, dus dat geldt ook voor de halve finales. Ik heb niets gezien van City-Tottenham, maar ik heb Ajax wel gezien. Als ik een hoed had gedragen, deed ik die af. Het is ongelooflijk hoe ze spelen. Je ziet ook dat hun spel ook wat oplevert, want ze verslaan Real Madrid en Juventus", stelt de manager van Liverpool, geciteerd door The Guardian.

Verwacht jij dat Ajax de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
0
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
157
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
25
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
19
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties