Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp- en sterrenloos Liverpool komt met schrik vrij tegen League One-ploeg

Laatste update:

Liverpool-manager Jürgen Klopp liet verstek gaan en liet de leiding aan Neil Critchley, normaliter trainer van Onder-23. Critchley gaf basisplaatsen aan de Nederlanders Ki-Jana Hoever en Sepp van den Berg en zag dat zijn ploeg er in de eerste helft nauwelijks in slaagde om een echte kans te creëren. Shewsbury had zelf ook geen uitgespeelde mogelijkheid, maar werd wel dreigend door middel van standaardsituaties.

De Liverpool-fans op Anfield vermaakten zich uitstekend, onder meer met een prachtige sleeppanna van aanvoerder Curtis Jones. De jonge basisploeg kon bij het rustsignaal, ondanks het ontbreken van echte kansen, rekenen op een staande ovatie van de supporters. Vlak na rust kwam die grote mogelijkheid wél: een vlotlopende aanval kwam na een fraaie pass van Harvey Elliot bij rechtsback Neco Williams, die in vrije positie op de voeten van doelman Max O'Leary stuitte.

Een droom leek uit te komen voor Shewsbury toen Shaun Whalley in de 59ste minuut tekende voor een doelpunt op Anfield, maar de VAR stak er een stokje voor, omdat er buitenspel voorafging aan het doelpunt. Daarna volgde nog een grote kans voor Shewsbury, maar een kwartier voor tijd ging het toch mis voor de Engelse laagvlieger. Een lange bal van Liverpool-back Williams werd door Shewsbury-naamgenoot Ro-Shaun Williams onbedoeld achter zijn eigen doelman gekopt: 1-0.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
6
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties