Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp gaat met Gakpo en Van Dijk voor remontada in Santiago Bernabéu

Laatste update:

Real Madrid is na de 2-5 zege op Anfield zeer dicht bij het bereiken van de kwartfinale. De ploeg van Carlo Ancelotti kwam op een 2-0 achterstand, maar herstelde zich knap. Liverpool is sowieso een tegenstander die Real ligt. Van de laatste zes onderlinge ontmoetingen wonnen de Spanjaarden er vijf, waaronder twee finales. Ancelotti moet het stellen zonder David Alaba en Ferland Mendy, terwijl ook Karim Benzema niet okselfris is. De Fransman moest zaterdag het duel met Espanyol (3-1 winst) missen vanwege enkelklachten, maar kan wel starten.

Joe Gomez, Thiago Alcântara en Luis Díaz zijn de afwezigen bij Liverpool, dat een klein wonder nodig heeft om zich te plaatsen. Echter, als er één club is die voor een ommekeer kan zorgen, is het Liverpool. The Reds haalden recent nog gigantisch uit tegen Manchester United (7-0) en ook in Europa hebben ze laten zien een grote uitslag neer te kunnen zetten. Liverpool heeft minimaal drie doelpunten nodig. De laatste keer dat dat lukte was op 26 december vorig jaar. Toen werd Aston Villa met 1-3 aan de kant gezet.

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Bournemouth van afgelopen weekend kiest Jürgen Klopp voor twee nieuwe namen aan de aftrap. Harvey Elliott en Stefan Bajcetic zijn naar de reservebank verdreven. Voor hen spelen Milner en Jota. Laatstgenoemde zal samen met Mohamed Salah, Gakpo en Darwin Núñez voor het gevaar voorin moeten zorgen. Milner en Fabinho zijn de controleurs op het middenveld. Van Dijk, die tegen Bournemouth een slechte beurt maakte, vormt het hart van de defensie met Ibrahima Konaté.

Opstelling Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Nacho; Kroos, Camavinga; Valverde, Modric, Vinícius; Benzema.

Opstelling Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Milner; Gakpo, Salah, Jota; Núñez.

Champions League
Real Madrid
1 - 0
Liverpool
Welke club bereikt de kwartfinale?

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
2
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
19
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties