Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp geëmotioneerd in minuut 65 tegen Arsenal: 'Ik moest bijna huilen'

Laatste update:

"Alles is mogelijk", verzekert de verdediger na afloop van de topper aan BT. "Met die instelling moeten we ook het veld op gaan. Je moet het constant laten zien op het veld, maar we zijn goed op weg en we voelen ons goed." De eerste wedstrijd na de jaarwisseling is meteen een cruciale: donderdag gaat Liverpool op bezoek bij Manchester City. "Natuurlijk zijn het zware dagen, maar het is een prachtige tijd om speler, of fan, van Liverpool te zijn. We moeten veel dingen nog beter gaan doen, maar we zijn erg blij met de situatie op dit moment."

Trainer Jürgen Klopp benadrukt dat zijn elftal niet te ver mag vooruitkijken. "We zullen ook niet toestaan dat we dat doen", geeft hij aan. Over het kampioenschap wil hij nog niet nadenken, maar hij geeft wel toe zaterdagmiddag de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers (1-3) te hebben gevolgd. "We wisten van tevoren dat Tottenham Hotspur punten had verspeeld, maar dat mocht niet van invloed zijn op ons. Ons optreden bewijst dat we gefocust bleven op datgene waar we zelf invloed op hebben: onze eigen resultaten."

De vroege 0-1 van Arsenal was evenwel verrassend voor Klopp. "We hebben dit seizoen niet veel tegendoelpunten gekregen dus we wisten niet hoe we erop zouden reageren, maar onze reactie op het doelpunt van Arsenal was van wereldklasse. We bleven kalm en dwongen fouten af bij ze. Het tweede doelpunt van Bobby (Firmino, red.) nadat Sadio Mané de bal veroverde: wow!" In de 65ste minuut raakte Klopp geëmotioneerd aan de zijlijn. "Toen Mohamed Salah de strafschop aan Bobby gaf, moest ik bijna huilen. We weten allemaal hoe graag Mo zelf wil scoren. Het was heel mooi om te zien. Je wint niet vaak met 5-1 van Arsenal, dus ik ben erg gelukkig."

Collega Unai Emery vond dat Arsenal goed van start ging, maar 'aanvallende momenten, vastberadenheid en kwaliteit' aan de zijde van Liverpool maakten volgens de trainer van the Gunners het verschil. "We konden het niet afstoppen. In de tweede helft wilden we stukje bij beetje op zoek gaan naar een doelpunt, maar de tweede penalty van Liverpool gooide de wedstrijd op slot. Het is een slecht resultaat. We moeten dit resultaat gebruiken om beter te worden. We moeten beter worden in defensief opzicht. Liverpool heeft veel progressie geboekt en is een voorbeeld voor ons. Wij moeten die progressie ook boeken."

-
Wordt Liverpool dit seizoen kampioen van Engeland?

Meer nieuws

'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
21
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties