Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp haalt 'exciting Dutch prospect' bij hoofdmacht Liverpool

Laatste update:

Joe Gomez, Jöel Matip, Trent Alexander-Arnold en Nat Phillips moeten voorlopig toekijken, waardoor de exciting Dutch prospect op de training van Liverpool verscheen. Hoever, die afgelopen zomer de jeugdopleiding van Ajax inruilde voor een avontuur bij Liverpool, begon bij de Onder-18 van the Reds en maakte onlangs zijn debuut voor de Onder-23 in de Premier League 2.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

De centrale verdediger annex rechtsback wordt door de lokale krant omschreven als 'snel, sterk, dominant in de lucht en goed aan de bal'. Hoever werd afgelopen zomer in verband gebracht met verschillende topclubs in Engeland, waaronder Chelsea, Manchester City en Manchester United. Uiteindelijk wist Liverpool het toptalent binnen te hengelen.

"Ongelooflijk. Zestien jaar oud? Echt, wauw, echt?", zei Neil Critchley, manager van de Onder-23, onlangs na een gewonnen duel met Everton. "Met zijn rust en zekerheid, zijn besluitvorming en intelligentie met en zonder bal, was hij gewoon geweldig. Hij speelde tegen een goede tegenstander. Ik ben erg onder de indruk van hem", zo stelde de coach.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties