Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp heeft slecht nieuws voor Liverpool én Oranje over Van Dijk

Laatste update:

Van Dijk liep halverwege oktober in de wedstrijd tegen Everton een zware knieblessure na een charge van Jordan Pickford op en werd later die maand succesvol geopereerd. Normaal gezien zou er een revalidatie van zes tot negen maanden wachten voor de aanvoerder van Oranje, maar Klopp stelde anderhalve week geleden dat de revalidatie van Van Dijk er 'zéér, zéér veelbelovend' uitzag. De Duitse manager moet dinsdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Brighton & Hove Albion de positieve berichten iets temperen.

"Wat er ook gebeurt, we zullen plek hebben in onze Champions League-selectie voor Virgil. Ik denk dat hij ook in de Premier League-selectie is ingeschreven. Niemand heeft me verteld dat er daarmee iets veranderd is. Als er ruimte is in de Champions League-selectie, zal hij ook daarvoor worden ingeschreven", geeft Klopp te kennen. Het betekent dat Van Dijk komend halfjaar 'gewoon' speelgerechtigd is in de Champions League en de Premier League. Er zouden geluiden zijn dat Van Dijk dit seizoen nog zijn rentree kan maken.

"Op dit moment weet ik niet waar die geluiden vandaan komen. Niemand heeft me gezegd dat er een kans is dat Virgil dit seizoen nog zal spelen, ook niet de dokter. Ik wil niet zeggen dat het onmogelijk is, maar het is niet waarschijnlijk. Het is gewoon niet waarschijnlijk. We hoeven het ook niet echt over dit soort dingen te hebben", zegt Klopp. "Als we de ruimte hebben, nemen we geblesseerde spelers op in onze selectie. Ook al zegt de medische staf dat er geen kans is. Dat doen we, omdat we geloven dat er af en toe wonderen kunnen gebeuren."

"Maar als er geen ruimte is om spelers op te nemen in deze selecties, moeten we zeggen: 'De kans is niet zo groot dat het zin heeft, dus laten we het niet doen'. Maar als ze wel deel uitmaken van de selectie, is dat puur omdat we hopen dat er een wonder gebeurt. That's it", besluit Klopp. Van Dijk deelde de afgelopen tijd meer dan eens via social media hoopgevende beelden van zijn revalidatie, waarop onder meer te zien was dat hij een balletje hooghield.

Meer nieuws

Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
1
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
4
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
18
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties