Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp: 'Hij heeft een contract met Dortmund, dat is het eerste probleem'

Laatste update:

"Hij heeft een contract met Borussia Dortmund, niet? Dat is het eerste probleem", vertelde Klopp in aanloop naar het onderlinge oefenduel. "Ik vind Christian een goede voetballer. Ik ken hem al jaren. Hij is nog steeds heel jong, een fantastische voetballer en het is meer dan terecht dat men in de Verenigde Staten en Duitsland zeer hoge verwachtingen van hem heeft."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

"Als hij op een dag in Engeland of waar dan ook wil spelen, dan zal hij ongetwijfeld de kans krijgen. Maar op dit moment speelt hij voor een zeer goede club waar hij zich kan ontwikkelen", benadrukte Klopp. "Het is goed om bij een club te zijn waar ze hem goed kennen. Hij heeft niet zijn beste seizoen achter de rug, maar toch was hij een doorslaggevende voetballer. In zijn leeftijdsgroep moet er geen haast zijn, dat is belangrijk."

"Christian kan nog veertien à vijftien jaar mee en hij wil het maximale uit zijn loopbaan halen. Er is nog volop ruimte voor ontwikkeling." Klopp sluit een toekomstige poging voor Pulisic, die tot medio 2020 onder contract staat, niet uit. "Ik weet niet of hij op een dag naar Liverpool komt. Ik vind Christian een goede voetballer, dat is het probleem niet. Maar we respecteren contracten. Wij hebben onze zaken gedaan en Dortmund heeft zijn zaken gedaan. All good."

-
Denk jij dat Christian Pulisic uiterlijk medio 2020 naar Liverpool zal gaan?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
5
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties