Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp hoopt defensieve problemen op te kunnen lossen met oude bekende'

Laatste update:

Nu de transfermarkt open is, heeft Liverpool de mogelijkheid om een verdediger van buitenaf binnen te halen. De Daily Mirror komt met een logische naam op de proppen: volgens de tabloid zijn Liverpool en Borussia Dortmund inmiddels in gesprek over Neven Subotic. Liverpool zou de Serviër tot het einde van het seizoen willen huren.

De 27-jarige Subotic was onder Klopp een vaste basisspeler bij Dortmund, maar is zijn plek in het elftal verloren. De verdediger kwam dit seizoen pas in twee competitiewedstrijden in actie en baalt van die situatie. Overigens kan Klopp binnenkort ook beschikken over Tiago Ilori, die wordt teruggehaald van een verhuurperiode aan Aston Villa. Of hij een oplossing is voor de defensie problemen is echter maar de vraag: de 22-jarige Ilori speelde geen enkel duel voor Villa.

Neven Subotic zou een aanwinst zijn voor Liverpool

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
10
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
32
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
12
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties